Uit het water takelen – 4 november

Op zaterdag 4 november 2023 gaan de boten uit het water en in april 2024 er weer in. Indien u hier gebruik van wilt maken dient u voor zaterdag 21 oktober 2023 het ingevulde takelformulier ingevuld te overhandigen aan de havenmeester of te mailen naar havenmeester@wsvkollum.nl Ook geven wij u de mogelijkheid het op te sturen naar het volgende adres: Cantecleer 2, 9291 AR Kollum.

U kunt het takelformulier downloaden door hier te klikken: takelformulier

Start van het takelen op zaterdag 4 november om 8.00 uur

Voorwaarden:

Aan het hijsen van de boten en de opslag op de wal kleven verschillende risico’s. Deze zijn uit de hijs vallen van de boot, beknellen, ondeugdelijke bokken, brand en omvallen van de boot tijdens de stallingsperiode. Daarom is het nodig verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen, alsmede een goede verzekering te hebben mocht het onverhoopt toch verkeerd gaan. U blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen boot.

Wij verzoeken u tijdens de werkzaamheden van de kraan, achter de hekken te blijven. Men dient persoonlijk aanwezig te zijn om de boot aan te bieden bij het hijsen. Men dient persoonlijk aanwezig te zijn bij het wegen van de boot. De vereniging rekent kosten van € 50,- indien u niet aanwezig bent bij u boot.

Scroll naar boven